Meteen naar de inhoud

Direct 20% besparen met een Price Monitoring Tool, zo doe je dat

Bigshopper heeft een heel goede Price Monitoring Tool, die voor zowel online verkopers als merken enorme voordelen kan opleveren. Als online verkoper kun jij namelijk heel makkelijk zien hoe de prijsstelling van al je concurrenten is. Aan de hand van zo’n benchmark kun je dus makkelijk promoties inzetten, en klanten lokken door precies het juiste prijspunt te vinden. Zo worden jouw promoties echt stukken efficiënter. Dus als jij nog niet bekend met CSS partnerships en price monitorings tools, of je meer wil weten over de mogelijkheden, lees vooral verder.

De voordelen die een price monitoring tool kan bieden

Een price monitoring tool, bijvoorbeeld die van Bigshopper, maakt het mogelijk om in een handomdraai benchmarks te maken van de concurrentie. Op product prijs maar ook prijs inclusief verzendkosten. Dat overzicht kan je een groot strategisch voordeel bezorgen ten op dichte van je concurrenten. Ook als marketeer biedt de tool enorme voordelen. Zo kun je je campagnes splitsen op verschillende prijzen voor producten en allerlei andere kenmerken. Zo’n soort tool kan je als marketeer op die manier ontzettend veel tijd besparen.

Groeien met CSS en price monitoring

Op het platform van Bigshopper zijn verschillende voordelen te halen. We hebben de price monitoring tool besproken in de vorige alinea’s. Die tool kan een grote rol spelen in de groei van jouw bedrijf, en is het meest effectief als je gebruikt maakt van de CSS diensten die Bigshopper ook aanbiedt. Zo kun je goedkoper adverteren met CSS (20% besparing), krijg je extra verkeer via het consumentenplatform, zonder bijkomende kosten, en zijn je advertenties door het gebruik van price monitoring ook nog eens veel effectiever. Als jij nog geen gebruik maakt van al deze handige tools, zou ik je van harte aanraden: ga ermee aan de slag en breng jouw online business naar het volgende niveau. Online is de toekomst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *